5 Simple Techniques For پمپ ضد اسید
5 Simple Techniques For پمپ ضد اسید
Blog Article
بیشتر بخوانید: پمپ دیافراگمی از پرکاربردترین پمپ های صنعتی
عدم توجه به این موضوع میتواند مشکلات و خسارتهای زیادی را به بار بیاورد که از جمله آنها میتوان به بالا رفتن دمای پمپ اشاره کرد.
درجه حرارت سیال در آب بندی : با نوارآب بندی از ۱۰- تا۱۱۰درجه سانتیگراد و با آب بند مکانیکی از ۱۰- تا۱۴۰درجه سانتیگراد
پمپ پلیمری در مقایسه با سایر فن آوری های پمپاژ ، دارای راندمان انرژی بالا هستند. این ویژگی به آن ها را در مقایسه با سایر سبک های پمپ برتری قابل توجهی می دهد.
یکی دیگر از مواردی که در رابطه با پمپ پلاستیکی یا پمپ اسیدشویی اهمیت دارد، راه اندازی آن است. یکی از نکات بسیار مهم که درباره این پمپها باید بدانید این بوده که به هیچ عنوان نباید آنها را بدون اینکه سیال انتقالی وجود داشته باشد، روشن کرد و یا به عبارت دیگر نباید به صورت خشک کار کنند.
در پمپ بدون آب بندی قطعاتی که در تماس با مایعات قرار میگیرند، باید با بهترین مواد ساخته شوند تا مقاومت ویژهای را از خود به نمایش بگذارند.
سیالات شیمیایی نظیر حلال های مختلف، مواد اسیدی، مواد قلیایی و نظیر این ها از طریق پمپ پلیمری در صنایع مختلف در یک مسیر خاص پمپاژ می شوند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
پمپهای شیمیایی که به نام پمپ پلیمری نیز شناخته میشوند، یک نوع پمپ مخصوص هستند که به منظور انتقال راحت سیالات در صنایع شیمیایی و دیگر صنعتهای مرتبط با بخش شیمیایی عرضه میشوند. پمپهای شیمیایی به گونهای ساخته شدهاند که تحمل طیف وسیعی از دما و فشار را دارند و برای فرآیندهای صنعتی مختلف قابل استفاده هستند.
لازم به ذکر است که برای کاربران پیروی از مشخصات فنی پمپ های پلیمری بر حسب بروشور که اغلب با در نظر گرفتن سه فاکتور دبی، هد و مقاومت more info نوع پلیمر در برابر اسید ها و یا مواد خورنده پمپاژ شده صورت می پذیرد کفایت می کند.
همانطور که اشاره شد این پمپ ها به صورت سفارشی بوده و سایز ورودی و خروجی، قطر و عرض پروانه، متریال استفاده شده، توان و دور الکتروموتور و اندازه پمپ با توجه به درخواست کاربر قابل ساخت می باشد.
پمپهای اسید با استفاده از مواد مناسب و ساختار خاص، در انتقال مواد شیمیایی خطرناک و اسیدی کمک میکنند. این پمپها از موادی مانند پلیمر یا تفلون ساخته میشوند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و به عنوان یک واسطه موثر برای جابجایی مواد خطرناک شیمیایی استفاده میشوند.
نکته آخری که باید به آن توجه داشته باشید این است که بسیاری از کشورهای سطح اول جهان اقدام به طراحی و تولید این پمپ ها می کنند.
دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده میشود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرد.